Tvrtka Piletić d.o.o. osnovana je 1990 godine sa sjedištem u Zagrebu i bavi se zastupanjem proizvođača elektroničkih i radiokomunikacijskih komponenata te distribucijom istih na području Hrvatske, Slovenije, BiH,Srbije i Crne Gore, Kosova i Makedonije.

Poduzeće Piletić d.o.o. malo je poduzeće (po broju zaposlenih) u RH no spada u vodeće ponuđače specijaliziranih komponenata te zastupa neke od najvećih svjetskih brandova u ovom segmentu.

Posebno smo fokusirani na područje telekomunikacija (prenaponska zaštita, prijenos signala i podataka, DAS - Distributivni antenski sistem), antene, koaksijalni kabeli, konektori i kompletni kabelski pribor.
Mjerenja i mjernih uređaja (elektronička brojila), regulacijske tehnike.

Našim kupcima pružamo pouzdanost u isporuci i disponiranju robe i mogućnost kompletiranja traženih ukupnih potreba.

Vodeći dobavljač na području bežične i TV komunikacije, Spinner proizvodi konektore, jumpere, combinere, pasivne komponente, filtere i drugo. Nove generacije antena (za GSM, UMTS, LTE) nudimo od švedskog proizvođača Cellmax, ako nemate mobilnog signala unutar prostorija nudimo pojačivače signala tzv. repeatere od firmi Cobham i Coiler, pokretne mobilne stanice Calzavara te ostale proizvode poput kabelskog pribora (uzemljenja i razne prihvate) od Fimo.

Od elektroničkih komponenata zanimljiv je tržištu RH i susjednih zemalja proizvođač IXYS koji proizvodi IGBT module, tiristore ispravljačke mostove itd., imaju reputaciju vodećeg proizvođača poluvodiča i integriranih krugova preko 2500 kupaca širom svijeta. Od nedavno smo postali zastupnici tvtke LEM  strujni pretvornici, naponski pretvornici, brojila energije, multifunkcionalni pretvornici (transducer)

Proizvođač Gruner proizvodi klasične releje, te bistabilne releje za proizvođače elektroničkih brojila.

Od mehaničkih komponenti zastupamo tvrtku Amphenol koji proizvodi konektore (koaksijalni, industrijski okrugli, za čip kartice, vojni i još puno drugih), Binder Cirkularni konektori

Ako vašu aplikaciju namjeravate ugraditi u kućište nudimo vam rješenje koje se zove Bopla, koja proizvodi razna aluminijska i plastična kućišta.

Tvrtku IXYS koji je postao korporacija s firmama Clare i Westcode proizvodi poluvodiče većih snaga (energetske diode, energetski tiristori, IGBT moduli,...), odendavno je vlasništvu firme Littelfuse
Clare proizvodi poluvodičke releje za telekomunikacije, integrirana rješenja za telefoniju, industrijske modeme, njihovi proizvodi imaju vodeću ulogu u tom segmentu što pokazuje činjenica da su proizveli najmanji relej na svijetu te da su proizveli elektromehanički relej u solid state verziji kako bi znatno produljili životni vijek releja.

U slučaju da trebate osigurače nudimo proizvode Cooper Bussmann.

Od pasive nudimo još Geyer, koji proizvodi kvarc kristale i oscilatore te rezonatore.

Politika privatnosti