Tvrtka Piletić d.o.o. osnovana je 1990 godine sa sjedištem u Zagrebu i bavi se zastupanjem proizvođača elektroničkih i radiokomunikacijskih komponenata te distribucijom istih na području Hrvatske, Slovenije, BiH,Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije.

Poduzeće Piletić d.o.o. malo je poduzeće (po broju zaposlenih) u RH no spada u vodeće ponuđače specijaliziranih komponenata te zastupa neke od najvećih svjetskih brandova u ovom segmentu.

Posebno smo fokusirani na područje telekomunikacija (prenaponska zaštita, prijenos signala i podataka, DAS - Distributivni antenski sistem), antene, koaksijalni kabeli, konektori i kompletni kabelski pribor.
Mjerenja i mjernih uređaja (elektronička brojila), regulacijske tehnike.

Našim kupcima pružamo pouzdanost u isporuci i disponiranju robe i mogućnost kompletiranja traženih ukupnih potreba.

Tvrtku IXYS koji je postao korporacija s firmama Clare i Westcode proizvodi poluvodiče većih snaga (energetske diode, energetski tiristori, IGBT moduli,...), odendavno je vlasništvu firme Littelfuse
Clare proizvodi poluvodičke releje za telekomunikacije, integrirana rješenja za telefoniju, industrijske modeme, njihovi proizvodi imaju vodeću ulogu u tom segmentu što pokazuje činjenica da su proizveli najmanji relej na svijetu te da su proizveli elektromehanički relej u solid state verziji kako bi znatno produljili životni vijek releja.

U slučaju da trebate osigurače nudimo proizvode Cooper Bussmann.

Od pasive nudimo još Geyer, koji proizvodi kvarc kristale i oscilatore te rezonatore.

Politika privatnosti