Vision - GPS alat za usmjeravanje antena

Pravilno usmjeravanje antena – zašto je važno?

Tijekom instalacije vaše bežične mreže, usmjeravanje antena je bitan segment. Tvrtke troše milijune za planiranje i projetkiranje bežične i mikrovalne mreže. Dok planirate pokrivanje izuzetno je važno da su vaše antene točno usmjerene, inače će loša instalacija rezultirati prazninama u pokrivanju, degradaciji perfomansi mreže i na kraju gubitku prihoda.
Jednako je važno da su instalateri opremljeni sa učinkovitim i pouzdanim alatom za usmjeravanje antena, to vam daje povjerenje da su obavili svoj posao kao što je navedeno u specifikaciji RF dizajna.

Koja je korist?

Smanjuje OPEX troškove
Garantira i potvrđuje RF dizajn mreže
Povećava kvalitetu glasovnog i podatkovnog prometa
Poboljšava podatkovnu propusnost mreže i KPI
Smanjuje gubitke
Čini vaše korisnike sretnijima

Predstavljanje boljeg rješenja

U 2012.g. je 3Z nastupio sa proizvodom RF Aligner i ubrzo postao vodeća firma sa čijim proizvodom pravilno usmjeravate Panel i MW antene, preciznim mjerenjem azimuta, tilta, zakrivljenjem i visinom.

RF Vision - Robusni dizajn i otporan na vremenske uvjete

Zaštićen sa gumenom rubom
Display je otporan na udarce
Jednostavniji za korištenje
5“ LED zaslon osjetljiv na dodir
USB priključak (otporni)

RF Vision se konektira na GPS, GLONASS, BEIDOU i GALILEO* Multi-Constellations & Dual Frequency Technology

Dual frekvencija mjeri svaki satelit dva puta i „vidi“ 174 satelita, sa time je preciziniji od konkurencije koja se priključuje na 3 puta manje satelita, to donosi veću točnost, brže očitavanje i bolje radi u urbanom i gustom okolišu omeđen zgradama.

HD Kamera + Touch Screen View Finder

Po prvi puta jedan uređaj za pravilno usmjeravanje antena ima ugrađenu kameru, ne samo da sa njom možete usmjeriti antenu nego će vam pokazati gdje je usmjerena. Pruža vidokrug slike koje je mehanički usklađena sa alatom.
S obzirom da se okoliš konstantno mijenja alat će vam omogućiti snimanje tih promjena, nove građevinske konstrukcije, rastu li stabla, itd. Te prepreke mogu dovesti do degradacije u prostornom pokrivanju i kreirati nezadovoljne korisnike.
Ugradili smo tehnologiju koja stvarnije dočarava okoliš (trodimenzionalno) u 5-inčni zaslon osjetljiv na dodir LED dis-play, ovom tehnologijom može se savršeno uskladiti antenu jednostavnim usklađivanjem ciljnika sa metom, što čini usmjeravanje antene lakše nego ikada prije. LED Zaslon je osjetljiv na većinu rukavica, što znači da ih ne morate ukloniti čak i u hladnim uvjetima. Stezaljka je dizajnirana tako da brzo montira RF Vision ili 3Z RF Aligner na široku paletu antena. Mogućnosti montaže od 360 stupnjeva.

Generator izvještaja

Ne zahtjeva naknadnu obradu, RF Vision će stvoriti jedno sveobuhvatno PDF i CSV izvješće za svaku lokaciju na kojoj je vršeno usmjeravanje. Ta izvješća se lako preuzmu putem Micro-USB priključka. U izvješću su uključeni izmjereni podaci i poravnavanje, identifikacija sektora, zajedno sa slikom (foto validacija),
geokodiranje, geolokacija, datum i vrijeme.

U paketu je uključen – apsolutno sve što trebate za početak

Univerzalni remen za prihvat
Čvrsto dizajniran kofer
Vodootporna soft-case torba
Gumeni odbojci za mikrovalne antene
AC / DC punjač sa adapterima

Posted in Novosti.